TomTom Rider 550 Wifi, World Lifetime maps

Rider550
10 790,00 Kč

8 917,36 Kč bez DPH

Počet
Přidat na seznam přání

TomTom Rider 550 Wifi World s možností aktualizovat mapy bez připojení k PC. Limitovaná edice s 100 motorkářskými trasami, moto POI a mapovým pokrytím 51 států a možností bezplatného stažení dalších map z celého světa.

Obsah balení:

  • TomTom Rider 550 Wifi World Lifetime
  • Aktivní držák s napájecím kabelem + RAM kloub na motocykl
  • USB kabel k PC
  • Návod

  Široké možnosti platby.

Dobírkou, bankovním převodem s QR, platební kartou.

  Doprava GLS zdarma při nákupu nad 2999 Kč.

Na adresu i do Alzaboxu.

  Potřebujete poradit? Zavolejte nebo napište.

+420 604 111 341 info@mojegs.cz

Klikaté a kopcovité silnice 
Dejte vale nudným rovinkám a najděte si zábavné klikaté silnice a stoupání. Vyberte si, jak náročná má být frekvence zatáček a kopcovitost: nízká, střední nebo vysoká. Navigační zařízení ostatní obstará za vás a vy si tak budete moci užívat adrenalinovou zábavu. 

Aktualizace prostřednictvím Wi-Fi® 
Získávejte nejnovější mapy a software a snadno synchronizujte nové trasy pro zařízení TomTom Rider prostřednictvím zabudované Wi-Fi®. Nepotřebujete počítač. Navigační zařízení pro motocykly vás upozorní na nově dostupné aktualizace. Stačí se připojit k síti Wi-Fi® a vybrat si, co chcete nainstalovat.

TomTom Road Trips 
Vydejte se na silnici s nejlepšími vybranými trasami, které lze exkluzivně synchronizovat se zařízením Rider 550. Najděte si dokonalou cestu se všemi zastávkami s panoramatickým výhledem a přestávkami na občerstvení vyznačenými kolem trasy: od klikatých přímořských silnic po ohromující horská stoupání. 

Plánování trasy pro motocykly v aplikaci MyDrive 
Použijte aplikaci MyDrive a naplánujte a upravte si svou dokonalou jízdu. Vyberte si přizpůsobené trasové body, zvolte úroveň kopcovitosti a frekvence zatáček a pak si užijte okružní jízdu s jinou zpáteční trasou. Naplánované dobrodružství můžete ihned sdílet do svého navigačního zařízení pro motocykly díky funkci Bluetooth® nebo Wi-Fi®.

Zprávy ze smartphonu 
Nechte si číst zprávy ze smartphonu nahlas v náhlavní soupravě, abyste zůstali ve spojení a mohli se soustředit na silnici. Tuto možnost vypněte, pokud chcete bloudit po nových trasách, nebo ponechte zapnutou, pokud chcete dostávat upozornění prostřednictvím zpráv, hovorů a dalších možností. 

Kompatibilní s funkcemi Siri a Google Now™ 
Plně využijte možnosti smartphonu prostřednictvím ovládání hudby, hovorů, zpráv a dalších funkcí pomocí funkcí Siri a Google Now™. Když chcete zkontrolovat počasí, stačí říct otázku do mikrofonu náhlavní soupravy a okamžitě dostanete odpověď, aniž byste se přestali soustředit na silnici.

Plánování okružní trasy 
Nechte zařízení TomTom Rider, aby automaticky našlo jinou zpáteční trasu z vašeho výletu. Stačí si zvolit začátek trasy a zařízení TomTom Rider se postará o to, abyste se zpátky vraceli jinou cestou a mohli objevovat nové trasy. 

Chytrá obrazovka 
Tato dotyková obrazovka ovladatelná v rukavicích přináší nové úrovně citlivosti. Chytrou obrazovku zařízení TomTom Rider lze přepínat mezi režimy pro lehké a silné rukavice podle toho, co máte na sobě. 

Doživotní* mapy 
Vyberte si své další dobrodružství. Ať míříte na sever nebo na jih, můžete si zdarma aktualizovat mapy a trasy po celou dobu životnosti vašeho navigačního zařízení pro motocykly. Aktualizace zařízení TomTom Rider jsou nyní díky Wi-Fi® nebývale jednoduché.

Doživotní* přístup ke službě TomTom Traffic 
Po dobu životnosti* svého navigačního zařízení pro motocykly získáte chytré trasy, díky kterým se vyhnete aktuálnímu provozu. Mějte přehled o tom, kde vznikají zpoždění a zda je k dispozici rychlejší trasa, abyste mohli trasy chytře plánovat kolem dopravy

Doživotní* přístup ke službě Rychlostní radary 
Upozornění na zařízení TomTom Rider vám napoví, kdy se blížíte k rychlostnímu radaru, a připomenou vám rychlostní limit. Nyní lze díky Wi-Fi® stahovat aktualizace bez dalších poplatků po celou dobu životnosti* navigačního zařízení pro motocykly.

Varování na místa častých nehod a konec dopravní zácpy 
Varování na místa častých nehod a konec dopravní zácpy vám pomohou jezdit opatrněji. Navigační zařízení pro motocykly vám pomůže předejít náhlému brzdění a příliš rychlé jízdě na nebezpečných silnicích. Díky nepřetržitému přísunu informací můžete jet v klidu. 

Snadno sdílejte své trasy 
Podělte se s ostatními řidiči o svou trasu přes aplikaci MyDrive nebo Bluetooth® – než vyrazíte nebo pokud už jste na cestě. Trasy lze přenést ve formátu GPX a ITN přes Bluetooth®.

Volání handsfree pomocí funkce Siri a Google Now™ 
Volejte a přijímejte hovory se smartphonem v kapse pomocí hlasového ovládání funkcí Siri a Google Now™. Přijímejte hovory klepnutím nebo jednoduše zavolejte komukoliv z vašeho seznamu kontaktů pomocí hlasových příkazů

Odolnost proti počasí 
Odolný design zařízení TomTom Rider zajišťuje odolnost proti počasí a odolnost proti pádu se stupněm krytí IPX7 – pro jízdu za všech podmínek. Citlivost dotykové obrazovky je přesná, i když je zařízení mokré, a umožní vám ovládání bez ohledu na počasí. 

Pozice na výšku 
Otočte zařízení do pozice na výšku a uvidíte další zatáčky, které vás na trase čekají, takže se na ně můžete připravit. Inovativní otočný držák tohoto navigačního zařízení pro motocykly umožňuje snadné přepínání mezi zobrazením na šířku a na výšku. 

*Doživotní znamená životnost zařízení, tudíž dobu, po kterou společnost TomTom podporuje vaše zařízení pomocí softwaru, aktualizací, služeb, obsahu nebo příslušenství. Zařízení dosáhne konce své životnosti, jakmile některá z těchto možností podpory přestane být dostupná, nebo pokud nebudou do zařízení staženy aktualizace po dobu 36 měsíců či déle. Další informace naleznete na adrese tomtom.com/lifetime.?

Rider550

Parametry

Výrobce:
TomTom
Na cesty...:
Navigace, držáky navigací

16 dalších produktů ve stejné kategorii: